Coaching

PURE betekent ‘no extra matter attached’. Iedereen draagt ‘extra matter’ met zich mee, dingen die jou hebben gevormd; (traumatische) ervaringen uit je kindertijd en recenter, overtuigingen, oordelen, copingsmechanismen, etc... Al deze dingen beïnvloeden hoe jij naar jouw huidige situatie kijkt en bepalen hoe jij hier mee om gaat.
Ik breng jou in korte tijd in contact met jouw PURE zijn. De plek van rust in jou, achter de extra’s. Vanuit daar kun je de gevoelens en emoties zien zoals ze zijn, hoe pijnlijk ook. Dit verandert je kijk op wat er gebeurd is en kun je wat belangrijk is insluiten, óf juist loslaten. Dit vraagt om kwetsbaarheid en lef, want zuiver voelen is soms rauw en pure rouw. Maar het is ook het meest bekrachtigende wat je jezelf kunt geven. Want als jij eenmaal ervaren hebt dat je dit durft en kán, kan jij altijd weer terug naar deze pure kracht.
Als de emoties en pijn kunnen stromen, wordt vanzelf de liefde weer zichtbaar, voor jezelf en voor het leven. Altijd.

PureLoss_verloop
4

FEELING LOSSt groepsprogramma

Hoe zou het zijn als jij weer kon vertrouwen: op jezelf en het leven? Als jij weer de regie voelt over jouw leven? Zodat je rust, geluk en verbinding ervaart, met jezelf, het leven en anderen. Mét of zonder ingevulde kinderwens.
Dít ga je in mijn 3 maanden programma ervaren. Bij infertiliteit, langdurige en/of onvervulde kinderwens. Met of zonder eerder verlies. Start 8 maart!
[Oorspr. grootte] Kopie van INSTA POST - Pure Loss (12)

Rouw is liefde 1 : 1 Coaching

Een individueel traject wordt afgestemd op jouw behoeftes. In dit traject help ik jou op het diepste niveau te verbinden met jezelf en jouw kindje(s). Zodat je hart open blijft voor liefde en kwetsbaarheid jouw kracht wordt. Zo kun je zuiver rouwen én weer van het leven leren houden.
Na stilgeboorte, een zwangerschaps- beëindiging, miskraam of langdurige zwangerschapswens.

5

Coaching Samen

Iedereen gaat anders om met verlies. Het verandert het beeld van jezelf en het leven en roept diepe emoties op. Elkaar blijven vinden en steunen is dan moeilijker dan ooit. Door samen begeleiding te zoeken, krijg je inzicht in jouw eigen (rouw)proces, dat van jouw partner én in het gezamenlijke proces. Dit leidt tot meer verbinding, betere communicatie én begrip naar elkaar.

[Oorspr. grootte] Kopie van INSTA POST - Pure Loss-3

Liever een losse sessie inplannen?

Een losse sessie kan je gebruiken als kennismaking met mij, ter aanvulling op een online programma of als je eerder met mij gewerkt hebt. Dit kan online, of op locatie. In deze sessie gaan we aan de slag met één specifieke vraag. De sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Tarief 111,- per uur.

PureLoss_verloop
_80A4721 small

van hoofd naar hart

We denken vaak dat een 'sterke vrouw' een vrouw is die voor zichzelf opkomt en zich niet zomaar uit het veld laat slaan. Dit 'sterk zijn' is echter vaak verharding. Een copingsmechanisme, oftewel aangeleerd gedrag, dat ingezet wordt in lastige situaties om je te beschermen. Als kind had je dit nodig om met situaties om te gaan. Nu, als volwassen vrouw, zorgt het ervoor dat je jezelf kwijt raakt. Jij wilt namelijk 'gewoon' liefde en verbinding. Dit 'sterk zijn' houdt je daar weg. Denken en controle in plaats van voelen en meebewegen. 

Alles wat je wilt, is er al, precies waar jij muurtjes hebt gebouwd... Als jij hier naartoe durft te bewegen, in plaats van ervandaan. Vanuit die beweging ontstaat verbinding, met jezelf, je lichaam en anderen. Alleen op die manier kan je weer zingeving gaan ervaren en zuiver liefde ontvangen en geven.

Innerlijke kracht is dus iets anders dan 'sterk' zijn. In plaats van hard, is het zacht, omdat je vanuit compassie en verbinding, je hart blijft openstellen. Wat er ook gebeurt, omdat je weet dat jij álles kan dragen, hoe pijnlijk ook. Dan kan je léven, puur, compleet met alles wat daar bij hoort.

“Grief can be the garden of compassion,
if you keep your heart open through everything,
your pain can become the greatest ally
in your life's search for love and wisdom"

Rumi