Visualisaties

Even bewust stilstaan, Sela, omdat wat er gebeud is, of gaat gebeuren, té belangrijk is. Bewust stilstaan is niet makkelijk. Zeker niet in de situatie waarin jij nu zit. Daarom heb ik gratis visualisaties opgenomen om jou rust en diepe verbinding te laten ervaren, met jouw kindje en/of jezelf. Juist nu.

PureLoss_verloop

Verlies tijdens de zwangerschap

Rouw is pure liefde. Als je jezelf afsluit voor de liefde, is rouwen lastiger. Stel je maar eens voor, wanneer jij beter kunt rouwen: als je goed contact hebt met iemand op het moment van overlijden, of wanneer je al een tijd geen contact hebt gehad om wat voor reden dan ook...? Precies. Daarom is het zo belangrijk om liefdevol te verbinden, hoeveel pijn die liefde op dit moment misschien ook doet. Verbinden kan op ieder moment na, maar juist ook al vóór de bevalling of het afscheid. Het maakt niet uit hoe lang geleden het gebeurd is.

Er zijn 3 visualisaties:  miskraam/zwangerschapsverlies, zwangerschapsbeëindiging en stilgeboorte.

Met visualiseren maak je via jouw onderbewuste contact met het kindje en jezelf. Hierdoor worden de liefde en de verbinding geïntegreerd in jouw systeem. Dit creëert rust in hart, hoofd en lichaam.

Waarom zou je dit al vóór de geboorte doen? Bevallen is een vorm van loslaten. Een visualisatie helpt in jouw onderbewuste om jou klaar te maken voor het fysieke proces van loslaten. Het is namelijk niet gek als jij (on)bewust vasthoudt aan de fysieke verbinding - dat is het enige dat er voor jouw gevoel nu nog is!

PS: de visualisatie is ook waardevol voor jouw partner. 

PureLoss_verloop
rond embryo

Zwangerschapsverlies miskraam

Al was de duur van de zwangerschap kort, om jouw moederhart open te houden, is het belangrijk om dit prille leven te koesteren en in te sluiten in jouw hart.

rond-2

Zwangerschap beëindigen

Als jij je de moeilijke beslissing hebt moeten nemen om de zwangerschap te beëindigen, helpt deze visualisatie om te verbinden en jouw gevoelens te erkennen. Het besluit komt voort uit liefde.

rond - 3

Stilgeboorte

Intens verdrietig en heel veel meer. Vlak na de echo, of het afscheid, is het moeilijk om tijd voor rust te vinden. Visualiseren is juist dan een fijne manier om te verbinden met jouw kindje en jouw gevoel. 

“Grief can be the garden of compassion,
if you keep your heart open through everything,
your pain can become the greatest ally
in your life's search for love and wisdom"

Rumi

Afbeelding visualisatie kinderwens

Zwangerschapswens

Als zwanger worden of zwanger blijven niet vanzelfsprekend is, je in een fertiliteitstraject zit, of daar al mee gestopt bent, wordt ongesteld zijn iedere maand een teleurstelling. Jouw bekken wordt een plek van 'falen' en pijn. Emotionele pijn, en misschien ook fysieke pijn, door behandelingen en ingrepen. Een plek waar je liever niet bent. Je bekken is echter de plek van zingeving, ware kracht en creatie (letterlijk en figuurlijk). Als je hier niet (meer) thuis bent, wordt ontvangen, vertrouwen én genieten steeds moeilijker. Daar is deze visualisatie voor: verbinding maken met jouw bekken, liefdevol. Welkom thuis, lieve vrouw...