over_cindy

Cindy Kramer

Ik voelde me in de steek gelaten door mijn lichaam en mijn intuïtie, toen zwanger worden én zwanger blijven niet vanzelfsprekend bleek. Ik dacht dat ik wel wist hoe ik mijn leven vorm kon geven om gelukkig te zijn, varend op mijn gevoel én ratio. Succesvolle verloskundige met managementmaster, een fijne vriendengroep en veel leuke reizen en uitjes.

Maar 3 jaar later stelde ik mezelf de vraag: “Als ik nu zwanger wordt, kan ik dan de moeder zijn die ik wil zijn?” Het antwoord was “Nee…”.

Het was het begin van mijn nieuwe werkelijkheid. De controle leren loslaten, mijn sterke, vrolijke verschijning en alle andere dekmantels voor verdriet en pijn onder ogen komen. Opnieuw leren vertrouwen, op mijn hart, mijn lichaam, intuïtie en het leven. Thuiskomen in mijn lijf en mezelf openen voor liefde. In de wetenschap dat deze liefde ook de grootste pijn teweeg brengt. Kwetsbaar dus...

Precies dat is mijn grootste les: in kwetsbaarheid schuilt jouw ware kracht. Daarom ben ik deze safe place begonnen, want ik geloof onvoorwaardelijk in jouw kracht, jouw intuïtie en jouw vermogen om jezelf te helen. Juist op de moeilijkste momenten in je leven. Ik loop met je mee, totdat jij dit zelf ook weer voelt.  

Cindy is een rustige coach, die me geholpen heeft om weer in contact met mijn intuïtie en gevoel te komen.

Cindy geeft direct een veilig gevoel, een gevoel van alles is goed. Wees maar jezelf want dat is helemaal ok. De persoonlijke aandacht, de zorg op maat, en voornamelijk kijken en luisteren naar behoeften en daarop aanpassen maakt het werken met Cindy super prettig en bijzonder.

Cindy is niet alleen professioneel, maar een super lief en mooi inspirerend mens. Voor ons was het heel erg fijn om samen met Cindy aan het rouwproces te werken en het een plekje te kunnen geven.

Cindy zal je helpen met het terug in je kracht komen en misschien kom je er wel krachtiger uit als ooit tevoren.

PureLoss_verloop

thuiskomen

Wat betekent thuis voor jou? Een veilige, geborgen, liefdevolle plek? Juist. En weet je waar veiligheid en geborgenheid zitten? In je bekken. Alleen, het bekken is óók de plek waar emoties en trauma’s worden opgeslagen. Daarom is dit vaak dé plek waar je vandaan beweegt op momenten die traumatisch zijn. Zeker als deze gebeurtenissen ook nog letterlijk in dit bekkengebied plaatsvinden, zoals bij fertiliteitstrajecten, of verlies van een kind tijdens de zwangerschap. 

Het wegbewegen van je emoties op die momenten leidt tot energieblokkades in je lichaam. Hierdoor voel je de pijn niet meer (wel verdriet), maar kun je ook geen pure liefde, zingeving of plezier meer ervaren. Bovendien gaat je bekken letterlijk op 'slot' en raak je verder af van het kunnen ontvangen wat jij heel graag wilt...

Daarom is het belangrijk dat je thuiskomt bij jezelf. Zodat jij leert verbinden met álles wat in jouw bekken huist; zowel de pijnlijke gevoelens, als ook de mooie dingen die vanuit daar ontstaan: (seksuele) energie, veiligheid, passie en creatie, letterlijk en figuurlijk.

Ik help je thuiskomen door samen jouw verdriet en pijn te verkennen, te doorvoelen en te helen. Zodat de energie en de liefde weer kunnen stromen. Een warm en veilig thuis voor jezelf en een eventuele toekomstige zwangerschap.

_80A4857 small
_80A4850 small
_80A4794 small

“we don’t have to do all of it alone,
we were never meant to”

Brene Brown

Cindy in de media