"Verbinding met zowel je gemiskindje als het nieuwe kindje in je buik"

"Gun jezelf om echt even stil te staan bij alles wat je voelt, denkt, verwachtingen, (valse) overtuigingen. In dit programma leer je dat alle gevoelens er mogen zijn en je krijgt handvatten om ermee om te gaan. En daarnaast heel concrete oefeningen die inzichten geven en waarmee je in verbinding kunt zijn met zowel je gemiskindje als het nieuwe kindje in je buik"

- Anoniem -  

[Oorspr. grootte] Kopie van INSTA POST - Pure Loss-12

Emoties heb ik kunnen omzetten in een vertrouwen

"Ik ben trots op dat ik door Cindy’s hulp mij heb over kunnen geven aan de angst, dat ik die kon toelaten en daardoor een transitie kon maken naar vertrouwen. Hierdoor kon ik de rust bewaren in mijn zwangerschap en de emoties die ik voelde er laten zijn. De zorgen die ik had om de emoties heb ik kunnen omzetten in een vertrouwen dat ik goed voor hem zorg en veel mee geef waar hij zelfs profijt van zou kunnen hebben"

- Sanne -  

Regenboogzwangerschap

Hét online programma voor vrouwen, die zwanger zijn na eerder verlies, om minder angst en meer vertrouwen te ervaren in deze zwangerschap.

Leer in 7 stappen om op een veilige manier ruimte te geven aan alles wat in jou leeft, letterlijk en figuurlijk. Aan de hand van uitleg, oefeningen, voorbeelden en praktische tips, leer je hoe jij ruimte geeft aan angst en verdriet EN leer je vertrouwen en verbinding toe te laten. Zodat jij grip, rust en liefde ervaart!

Er zijn 2 opties: na eerder verlies van een kind of na eerder verlies van een prille zwangerschap 

HERKEN JE DIT? Je hebt in de vorige zwangerschap afscheid moeten nemen van jouw kindje. Nu ben je zwanger, je bent voorzichtig blij, je kijkt uit naar een gezond kindje in je armen, maar:

 • Angst, verdriet en spanning overheersen
 • Je voelt je schuldig over de negatieve emoties die je hebt
 • Je durft je niet te hechten, uit angst dat het weer mis gaat
 • Je voelt je machteloos, onzeker
 • Je staat jezelf niet toe te dagdromen hoe het zal zijn
 • Er is ook schuldgevoel, tegenover je overleden kindje

JE BENT HIER ECHT NIET ALLEEN IN!

Meer dan de helft van de vrouwen ervaart veel angst in de zwangerschap na verlies. Tegelijkertijd is er diep van binnen ook hetzelfde verlangen: een liefdevolle, warme verbinding met het kindje in je buik. Angst (voor) verdriet en schuldgevoel kunnen deze verbinding in de weg staan. Je probeert deze gevoelens weg te stoppen om stress te verminderen. Maar juist daardoor worden deze gevoelens sterker en ontstaan er stressreacties in je lichaam.

Hoe geef je ruimte aan het verdriet en/of de angst zonder je schuldig te voelen over eventuele (negatieve) consequenties voor je zwangerschap en het kindje? En hoe geef je jezelf meer ruimte om te vertrouwen, blijdschap te ervaren en liefdevol te verwachten? Hoe stel je jouw hart open voor de liefde, als je weet dat deze liefde zó pijnlijk kan zijn...?

DAT IS PRECIES WAT IK JE LEER IN DIT PROGRAMMA

Wil jij meer rust en vertrouwen ervaren in jouw zwangerschap én recht doen aan je verdriet? Dan is het REGENBOOGPROGRAMMA voor jou!
INSTA POST - Pure Loss

Ik leer je in dit online programma hoe deze zwangerschap daadwerkelijk die prachtige regenboog is, met regen/verdriet EN zon/blijdschap. Naast elkaar, niet of het een, of het ander. Juist DAT maakt deze zwangerschap zo bijzonder en mooi.

Rouw is liefde

Als alle gevoelens de ruimte krijgen, is dát hetgeen dat overblijft; de liefdevolle verbinding, zowel bij het gemis als bij de hoop.

"Verbinding met zowel je gemiskindje als het nieuwe kindje in je buik"

"Gun jezelf om echt even stil te staan bij alles wat je voelt, denkt, verwachtingen, (valse) overtuigingen. In dit programma leer je dat alle gevoelens er mogen zijn en je krijgt handvatten om ermee om te gaan. En daarnaast heel concrete oefeningen die inzichten geven en waarmee je in verbinding kunt zijn met zowel je gemiskindje als het nieuwe kindje in je buik"

- Anoniem -  

7

"Ik heb geleerd dat ik een keuze heb om richting het vertrouwen te gaan en op welke manier ik dit kan doen"

"Het bewust zijn van wat er bij me speelt, maakte dat ik me minder overgeleverd voelde aan de angst. Ik heb geleerd dat ik een keuze heb om richting het vertrouwen te gaan en op welke manier ik dit kan doen.

Ik kwam halverwege de modules erachter dat ik zwanger was en merkte dat preventief er mee bezig zijn ook al zijn vruchten heeft afgeworpen. Ik ben veel minder angstig dan ik dacht dat ik zou zijn.

De meditaties/visualisaties zijn een heel fijne manier om contact te maken met mijn kindje."

- Inger -  

VERLANG JIJ OOK ZO NAAR ...?!

 • Genieten van je zwangerschap, zonder schuldgevoel
 • Minder angst & rust in je hoofd
 • Kunnen vertrouwen op je lichaam en intuïtie
 • Meer grip op je gevoelswereld & ervaring
 • Liefdevolle verbinding met het kindje in je buik
 • Recht doen aan de verbinding met jouw gemiskindje

DIT GA JE DOEN EN LEREN: 7 stappen in 7 weken

R A I N B O W
 • Inzicht en 'interne controle' over gevoelens, emoties en gedachten

   * Meer vertrouwen  * Minder angst

 • Praktische tips en oefeningen

  Voor spannende (trigger)momenten, en voor iedere dag

 • Ervaar en veranker de diepe verbinding met jouw kindjes

DIT KRIJG JE

 • TOEGANG TOT HET ONLINE PROGRAMMA

  levenslang

 • Praktische oefeningen en tips

  Ook van andere ouders!

 • Waardevolle visualisaties voor ieder moment
 • RUIMTE voor al je vragen

  Via mail of de online omgeving. Binnen 24 uur antwoord (op werkdagen)

 • BONUS: 10% korting op een 1:1 sessie

Nu voor

99

Note: geef bij aanmelding aan: na vroeg verlies (1ste trimester), of ​na verlies in ver(der) gevorderde zwangerschap. Er is geen harde grens.

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?