[Oorspr. grootte] Kopie van INSTA POST - Pure Loss-13

Wachten op stilte

Na het bericht dat het hartje van jouw baby niet (meer) klopt, of na de moeilijke beslissing om de zwangerschap te beëindigen, is het wachten op de bevalling, of de miskraam (missed abortion).

Wat doe jij in deze 'tussentijd', waarin je wacht op het stille welkom en afscheid in één?

Misschien helemaal niks, voel je je verdoofd. Misschien ben je vooral bezig met dingen regelen. Misschien ben je vooral bezig met het moment dat 'het voorbij is'. Misschien wordt je overweldigd door emoties. Misschien zoek je afleiding. Misschien wil je geen medicatie.

En misschien...

Voel je dat je behoefte hebt om ruimte te geven aan jouw gevoel en/of wil je 'goed' afscheid nemen van je kindje, maar weet je niet hoe...

En precies daarbij begeleid ik jou of jullie. Zodat jij tijdens deze 'wachttijd' verbinding maakt met het kindje dat dan nog in jouw buik zit en verbinding met jezelf. Om vanuit daar antwoord te krijgen op vragen die je (nog) hebt en jouw lichaam en onderbewuste in staat van fysiek 'loslaten' te laten komen. En jullie vanuit verbinding en liefde de bevalling in gaan en er daadwerkelijk ruimte is om jullie kindje met open armen te ontvangen, met alle emoties die daar bij komen kijken.

Een sessie van 2 uur kost €149

BEL ME om een afspraak in te plannen op korte termijn: 06-51305833

PureLoss_verloop
[Oorspr. grootte] Kopie van INSTA POST - Pure Loss-12
"Ik heb tijdens deze verdrietige bevalling veel steun ervaren aan alles wat ik tijdens jouw sessies heb geleerd. De vorige keer heb ik die 'tussendagen' (de dagen tot aan de bevalling) als heel moeilijk ervaren. Ik durfde mijn buik bijna niet aan te raken en was heel bang en overrompeld. Ik had toen heel goed jouw hulp kunnen gebruiken.
Dit keer heb ik duidelijk mijn grenzen en wensen aan kunnen geven en naast enorm veel verdriet, heb ik veel liefde kunnen voelen en geven aan onze kleine mannetjes. We hebben veel bewuster en met liefde afscheid kunnen nemen. Het rouwen is pijnlijk maar ik durf nu meer mijn gevoel te volgen en kan betere beslissingen nemen. Ik ben niet meer bang voor de heftigheid van de emoties en kan de liefde voor al mijn kindjes voelen."

Judith